Skip to the content

Pris: 9995

Campen är fullbokad

6 september 2018

Är du villig att satsa extra? Älskar du målvaktsspel, träning, tips och är villig att ta till dig information?

Då är Team Blue Crease någonting för dig.

Detta upplägg vänder sig till alla ungdomsmålvakter. Du bör dock känna att du (eller ditt barn) är moget för teori, att tänka självständigt och vara driven)

Upplägg:

- 2 gånger i månaden träffas vi för ispass och ca 30 minuter teorigenomgång. Start i slutet av april och håller på 12 månader med uppehåll för semester. 

OBS! Ispassen kommer vara i eller i närheten av Göteborg. Dock kan vi inte säga i dagsläget, exakt, var och när ispassen kommer äga rum. Istiderna är inte släppta av Göteborgs kommun ännu. 

- Deltarna i Team Blue Crease får regelbundna utskick med uppgifter att utföra. Detta kan variera mellan fysövningar, teoretiska övningar eller nya tekniker att testa på isen. 

- Under barmarkssäsongen kör vi målvaktsfys och deltagarna får fysövningar riktade till målvakter. Dessa görs utöver lagets ordinarie träning. Vi kommer bla. att träna med Swivel-vision glasses för maximal blick. Se gärna deras websida:https://swivelvision.com/hockey/

Innehåll:

2 träningar i månaden. (Förutom semester: Troligtvis under juli månad)

 

Fysträning, mental träning samt ispass. (Läxa mellan alla träningspass), face-time gruppsamtal med NHL-målvakt (er) och målvaktscoach (er) från NHL för att höra vad de tycker är viktigt för unga målvakter samt vad som gäller för NHL-målvakter. 

 

Filmer från ispass via Winnerheads. 

 

Goalie book. (Kompendium med fakta, frågor och uppgifter).

 

T-shirt, shorts och hoodie från Warrior + Andra fördelar vid visningar av skydd, beställningar etc som Warrior Goalie kan bidra med. 

10% Rabatt på Biosteel. 

 

Vi kommer endast att ha 9 platser (inga undantag. när det är fullt är det fullt)

Du mailar din anmälan till info@bluecreasegoaltending.com